Hirdetés

LaCie tárolómegoldások, kreatív profik és prosumerek számára

Az USB Type-C térhódításának idején a Rugged és big termékcsaládok bővültek új tagokkal.

A Seagate prémium brandje két új megoldást is bemutatott adataink könnyű menedzsmentjére, megosztására, illetve biztonságban tartására. Mindkét termék RAID 0/1 konfigurációt és USB Type-C csatlakozást (mely kompatibilis a Thunderbolt 3-mal és az USB 3.0-val egyaránt) kínál, s míg a Rugged RAID Shuttle a helyszíni munkavégzés jegyében született, és a következő iterációja a Neil Poultun által dizájnolt, népszerű Rugged szériának (ami már 14 éve biztosít fizikai behatásoknak észszerű keretek közt ellenálló meghajtókat a felhasználók részére), addig a 2big RAID felépítéséből adódóan inkább az íróasztalra való.


[+]

A 8 TB tárhellyel és 5 Gbps-os sávszélességgel operáló Rugged RAID megtartotta a narancssárga gumiburkolatot, és 250 MB/s-os adatátviteli sebesség elérésére képes. A RAID tömböt a LaCie Toolkit szoftver segítségével kezelhetjük, miközben az eszköz támogatja a jelszó által védett Seagate Secure Hardware Encryption technológiát, így próbálván meggátolni, hogy illetéktelenek férjenek hozzá állományainkhoz. A gyártó 3 év garanciát vállal a május folyamán 530 dolláros áron debütáló portékára, amibe adatmentési szolgáltatások szintén beletartoznak, továbbá a leendő vásárlók 1 hónapos Adobe Creative Could All-Apps előfizetést is kapnak grátiszba a csomag mellé.


[+]

Az igen gusztusos, asztroszürke alumínium házzal érkező 2big RAID rádupláz márkarokonára, hiszen nem csak 4 és 8 TB-os kiszerelésben, hanem akár 16 TB-os összkapacitással is büszkélkedhet a bendőjébe szerelt, exFAT fájlrendszerrel előre formázott Seagate IronWolf Pro lemezek következtében. Az adatmozgatás tempója 440 MB/s-ra emelkedik, hiszen az USB 3.1 immár 10 Gbps-ra gyorsult (Gen2), ám a LaCie Toolkit használata megmaradt. Nem csupán a fájlok mozgatása kapcsolt felsőbb fokozatba, de a garancia időtartama is 5 évre nőtt, miközben a már korábban említett ajándék Adobe pakkot szintúgy zsebre vághatjuk. A 2big RAID-ek várhatóan még e hónapban hozzáférhetővé válnak, nem kevesebb, mint 420, 530, illetve 740 dollár leszurkolását követően.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LaCie

Előzmények

Hirdetés