Hirdetés

Külső tuner Leadtek videókártyákhoz

A WinFast Cinema Multimedia Paket csomag egy olyan külső tunert tartalmaz, amelyet csak a WinFast A180 TDH és A280 TDH típusú, videóki- és bemenettel ellátott videókártyákhoz köthetünk.
A Leadtek sajtóközleménye szerint ez a külső eszköz egy televíziós és FM rádiós szórakoztató központtá változtatja a számítógépet és lehetővé teszi televízióadások, sztereó FM rádióadások vételét, videók megtekintését és videós kommunikáció lebonyolítását.

A rendszert ellátták a Time Shifting funkcióval, amellyel egyidőben vehetünk fel egy adott műsort és játszhatunk le egy korábban rögzített, kiválasztott programot. Számos funkciót egy egérklikkeléssel, vagy a Cool Command távszabályzó használatával is elérhetünk. A televízióadások esetében választhatjuk a kép a képben (PiP - Picture in Picture) opciót is, így egyszerre tekinthetjük meg a korábban felvett programokat és az élő adásokat.

A tv-műsorokat nézhetjük a teljes képernyőn, vagy egy keretben is, utóbbi esetben a szélességet és magasságot az egérrel szabályozhatjuk.

A WinFast Cinema Box támogatja a WMV/WMA formátumokat, a rögzített anyagot tárolhatjuk MPEG-1, 2 és 4, VideoCD, DVD videó, MP3 és WMA fájlformátumokban. Használhatjuk a De-interlace funkciót a videókban lévő szükségtelen zajok és képhibák eltávolítására és kiszűrésére, valamint beállíthatjuk a televízió és FM rádiócsatornákat, tetszőleges nevet adhatunk nekik és átvihetjük a PC-re a videókamerák, LD/VCD/DVD-k tartalmát.

A külső tunerért csupán 59 eurót kell kifizetnünk. Ugyanakkor nem tisztázott, hogy milyen TV-chipet építettek az eszközbe, amelyet elláttak egy televízió- és egy rádióantenna-bemenettel is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés