Hirdetés

Különleges Shuttle mini-PC

A különleges kiadású mini-PC-ből, amelynek alapja az XPC SN45G készülék, összesen 1000 darab fog készülni. A játékra az akrilelőlap, a ház fényezése, a csomagolás és a mellékelt kiegészítők utalnak. Természetesen a mini-PC-hez jár a Tomb Raider - The Angel of Darkness két CD-s játék is.


Forrás: www.computerbase.de

Az XPC SN45G alapja egy nForce 2 Ultra 400-chipsetes alaplap. A két memóriafoglalatba akár DDR400-as RAM-okat is rakhatunk. Bővítőhelyül egy 8x-os AGP-slot és egy PCI-sín szolgál. Nem hiányozhatnak a csatlakozók sem, három Firewire- és hat USB 2.0-port áll rendelkezésünkre. A megfelelő hűtésről az úgynevezett ICE heatpipe megoldás gondoskodik. Érdemes megemlíteni az integrált LAN-t és a hatcsatornás audiochipet is. A különleges XPC-változat ára 339 euró.


Forrás: www.computerbase.de

A ComputerBase német internetes oldal információi szerint a készülék alaplapja támogatja a 200, a 266, a 333 és a 400 MHz-es FSB-vel rendelkező Duron, Athlon és Athlon XP processzorokat, illetve akár a Barton-magos CPU-kat is, 3200+ jelölésig. Az integrált audiochiphez S/P-DIF-be- és kimenet jár. Memóriából maximum 2 GB-ot használhatunk. A számítógépház alumíniumból készült. A memóriavezérlő természetesen kétcsatornás.


Forrás: www.computerbase.de

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés