Hirdetés

Különleges egérpad optikai egerekhez

Hogyan lehet eladni egy egérpadot? Vagy nagyon olcsón kell árulni, vagy valami extrával kell felvértezni, mellyel ki tud tűnni az amúgyis telített mezőnyből. A Litepads az utóbbi megoldást választotta, és piacra dobta Original, Pro és Elite Mouse Pad nevű egérpadját, melyek közül most az Elite verziót mutatjuk be. A játékosok kedvében az átlagosnál nagyobb felülettel járnak, mely egy vadabb FPS közben igazán nagy előnyt jelent. A formája sem mindennapi, a teszter szerint pedig igen kényelmes.





Igazából csak közelről látszik a mintázat, mely az optikai egerek "tájékozódását" hivatott segíteni, és egyben a pad kinézetét is feldobja. A cikk szerint igazán jól használható, egyedül a lassú, precíz célzásoknál nem volt tökéletes az egér mozgása (távcsöves puska használata közben), de az összes többi szituációban megfelelt a Litepads terméke. A felület jól bírja a strapát, ellenállt a szándékos karcolási kísérletnek is.



Az igazi különlegesség azonban csak most jön! A csomagoláson a sejtelmes "Illuminated optical mouse pad" felirat végre a valóságban is megmutatkozik. Az egérpad az optikai egér által leadott fényt elnyeli, és a pad speciális belső anyagának köszönhetően szétsugározza, így meglepő látvány fogadja a usert, ha sötét szobában próbálgata új egéralátétjét. A termék ára 8 dollár.

Azóta történt

Hirdetés