Középkategóriás Philips tévé a láthatáron

A PUS8106 külsejében a cég drágább modelljeit idézi

A Philips fellebbentette a fátylat egy új televíziójáról, amely a középkategóriát erősíti. Ez a PUS8106, amely 43, 50, 55 és 65 hüvelykes méretben vásárolható majd meg, azonban egyelőre sajnos azzal kapcsolatban nem rendelkezünk pontos információkkal, hogy mikor és milyen áron kerülhet a boltok polcaira.

Azt viszont már lehet tudni, hogy a termék dizájnjában hasonlít a gyártó prémium kategóriás készülékeire. Konkrétabban ez is kis ropiszerű talpacskákon nyugszik, a kávák pedig igen vékonyak. A tévé 4K felbontású, a maximális képfrissítési rátája 60 Hz, és támogatja a nagy dinamikatartományú tartalmak (HLG, HDR10, HDR10+) megjelenítését.

A rendszer három oldalas Ambilightot kapott, amely képes dinamikusan változó fényglóriát varázsolni a képernyő köré, továbbá két darab 10 wattos hangsugárzót is találni rajta, szóval a hangrendszer terén hozza a kötelező minimumot. A készülék Android TV okostévé rendszert használ, ami rengeteg, több ezer internetes alkalmazás közvetlen elérését teszi lehetővé.

Előzmények

Hirdetés