Hirdetés

Komplett minirendszerek az MSI-től

MEGA PC System Line elnevezésű termékcsoportjával az MSI is megkezdi MEGA PC barebone-rendszereken alapuló teljes konfigurációk értékesítését. A vállalat ezzel a piacvezető Shuttle lépésére reagál, amely XPC System Solutions névvel néhány napja kezdte meg komplett mini-PC-inek kereskedelmi forgalmazását.

Az MSI a MEGA PC sorozat darabjaiba egy hifi-komponenst is beépít, így a kis gép munkára és szórakozásra is kiválóan alkalmas. Ezt a koncepciót követik a teljes kiépítésű konfigurációk is, amelyek két szériában (MEGA Multimedia Line és MEGA Power Line), összesen tíz variációban jelennek meg. A gépek különféle igényeket hivatottak kielégíteni, így belépő szintű és játékra is használható rendszereket egyaránt megtalálunk soraikban.

Rádióadások, hagyományos audio- vagy MP3-CD-k az operációs rendszer indítása nélkül is meghallgathatók, a kezelést a mellékelt távirányító, az informatív LCD-kijelző és a hifiknél megszokott kezelőszervek teszik könnyűvé, amelyek Windows alatt is ugyanúgy használhatók. PC-üzemmódban az MSI Media Center III szoftver bővíti ki a multimédiás képességeket.

Valamennyi modellt Windows XP Home operációs rendszerrel kínálják, és mindegyik típus rendelkezik hat az egyben kártyaolvasóval, hatcsatornás hangvezérlővel és Fast Ethernet, USB 2.0, FireWire interfésszel, analóg és digitális audiocsatlakozókkal. A MEGA 180 és a MEGA 865 ezenkívül vezeték nélküli hálózatokra is képes csatlakozni. A komplett minirendszerek október elején tűnnek fel az üzletekben, és felszereltségtől függően 559-1299 euró közötti áron lesznek megvásárolhatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés