Hirdetés

Kompakt Roccat billentyűzet játékosoknak

A különleges formatervezésű perifériáiról ismert Roccat ezúttal egy billentyűzettel bővítette beviteli eszközeinek sorát. Az új klaviatúra, az Arvo a cég Smart Desktop Management System sorozatának a tagja. A Roccat többi termékéhez hasonlóan matt fekete festést kapott, amit néhány helyen törnek csak meg apró kék LED-ek. Maga a készülék 140 x 390 mm méretű, formájában pedig főleg a szögletes élek dominálnak. A stabilitása és merevsége érdekében egy fémlemezt építettek bele, az elcsúszást pedig négy hatalmas gumitalp akadályozza meg. A számítógéphez másfél méteres USB kábelén keresztül csatlakoztathatjuk.

Roccat Arvo [+]
Roccat Arvo [+]

A gombjai félmagasak, a kiosztás pedig a betűk részén normális, ám a jobb oldalon kicsit összevonták a billentyűket. A kurzorgombok és a Home, End, PageUp, PageDown, illetve az Insert és Delete párosok a numerikus padra kerültek másodlagos funkcióként, de a képek alapján teljesen használható formában. Ha a kurzormozgatókat akarjuk használni, a jobb felső gombbal a „Game Mode”-ra válthatunk, ekkor aktiválódnak.

Az Arvo numerikuspad-játékos mód váltója [+]
Az Arvo numerikuspad-játékos mód váltója [+]

További extraként összesen öt gyorsgomb található rajta, amikre akár összetett makrókat is beállíthatunk. Ezekből három került a közbillentyű alá, ezek leginkább a hüvelykujjal kezelhetők kényelmesen, illetve kettő a numerikus padon van az 1-es és a 3-as számnál. A kompakt Roccat billentyűzet december első felében kerül forgalomba 60 eurós áron.

Roccat Arvo [+]
Roccat Arvo [+]

A billentyűzetről további képek megtekinthetők a galériában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés