Hirdetés

Kompakt, 2.1 csatornás gamer hangprojektort villant a Panasonic

A SoundSlayer fantázianevű eszközt a Final Fantasy fejlesztőivel együtt rakták össze.

A Panasonictól kapott hivatalos információk értelmében a vállalat színre lép egy új, kis méretű, alapvetően gamerek igényeinek kielégítésére szánt asztali hangeszközzel. Ez a SoundSlayer fantázianevű, SC-HTB01FF típusjelzésű, gyűjtői kiadású termék, amelyet a Square Enix nevű céggel, a Final Fantasy XIV Online fejlesztőinek segítségével alkottak meg.

A 43 centiméter széles, 5,2 centiméter magas készülék kellően kicsi ahhoz hogy egy monitor  alatt is kényelmesen elférjen az íróasztalon. Két-két full range hangsugárzó és egy magassugárzó mellett helyet kapott benne egy integrált mélyhangszóró is, tehát elméletileg a basszusok megszólaltatása is megoldott. A termék maximális névleges kimeneti teljesítménye 80 watt és támogatja a 4K HDR jelek továbbítását a HDMI-n keresztül. Emellett a Bluetooth technológia révén vezeték nélküli is eljuttathatóak hozzá a különféle audió tartalmak.

A gyűjtői kiadású, egyedi dizájnnal bíró SoundSlayer állítólag majd csak az Amazonon keresztül lesz elérhető, egyelőre még ismeretlen áron.

 

Előzmények

Hirdetés