Hirdetés

Múlt és jelen stílusjegyei keverednek a Kolink új kompakt házában

RGB szivárvány, felső tápelhelyezés és szabad rálátást biztosító üvegpanelek a friss termék fő ismertetőjegyei.

Érdekes dizájnelemeket kever legújabb házán a Kolink. A frontján edzett üveglapot viselő, 1 mm-es SECC acélvázzal megáldott miditorony az Inspire K1 RGB névre hallgat és Mini-ITX, microATX, valamint ATX formátumú alaplapok fogadására készítették fel a gyártósoron. Fizikai méreteit illetően a kuckó 350 mm magas, 175 mm széles és 410 mm mély, a mérlegen mutatott 3,5 kg-os tömegét pedig egy anorexiás beteg is megirigyelhetné.


[+]

Méretének köszönhetően ventilátorokat rögzítő furatokból konszolidált mennyiséget találhatunk a kuckó gyomrában, ha fókuszpontunkat végigvándoroltatjuk az akrilüveg oldalpanel láttatta panorámán, hiszen mindösszesen három légkavarót építhetünk be: két 120 mm-es darabot az előlap mögé és egy 80 mm-est hátra. Öröm az ürömben, hogy ezeket a gyártó volt olyan kedves, és alapból mellékelte a csomagba, sőt, az exhibicionista felhasználók vigadalmára a nagyobbik duó RGB dicsfényben úszik, s 6 tűs csatlakozóiknak hála az integrált, 350 effektet ismerő kontrollerhez járó távirányítóval vezérelhetjük is őket.


[+]

A vízhűtés számára egyetlen 240 mm-es radiátort applikálhatunk a színpompás levegőkeringető páros helyére, míg tárhelyünk gyarapítására irányuló törekvéseinket három 3,5, illetve két 2,5 hüvelykes keret támogatja, miközben processzorhűtőnk, grafikus vezérlőnk és a felül elhelyezkedő tápegységünk részére 150, 350, valamint 160 mm szabad tér áll rendelkezésre a magasságot, illetve hosszt illetően a hét PCI bővítőhely közelében. Előlapi kivezetések terén a jól megszokott HD audio jackeknek egy USB 3.0 és két USB 2.0 port szolgáltat kompániát.

Kolink Inspire K1 RGB
Fizikai méretek 350 x 175 x 410 mm (MA x SZ x MÉ)
Támogatott alaplap formátumok Mini-ITX, microATX, ATX
Szín fekete
Bővítőhelyek száma 7
Merevlemez fiókok 2 db 2,5", 3 db 3,5"
Előlapi I/O

1 db USB 3.0, 2 db USB 2.0, fejhallgató és mikrofon jack, power- és reset gomb

Beépíthető ventilátorok száma elöl 2 db 120 mm, hátul 1 db 80 mm
Gyárilag mellékelt ventilátorok száma elöl 2 db 120 mm Rainbow RGB LED, hátul 1 db 80 mm
Beépíthető radiátorok elöl 240 mm
CPU-hűtő max. magassága 150 mm
VGA max. hosszúsága 350 mm
Táp max. hosszúsága 160 mm
Kábelmenedzsment igen
Egyéb extrák integrált RGB vezérlő kontroller és infrás távirányító
Tömeg 3,5 kg

Az Inspire K1 RGB 45 angol font vagy 50 euró ellenében vehető birtokba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés