Hirdetés

Kiterjeszti a Wi-Fi hatótávját az ASUS RP-N53

Az ASUS bejelentette a kétsávos RP-N53 jelzésű Wi-Fi eszközt, mely a vezeték nélküli hálózat hatótávjának kiterjesztésében jeleskedik. A termék 300 megabit/s-os sebességű vezeték nélküli átvitelt biztosít a 2,4 GHz-es tartományban és további 300 megabit/s-ot az 5 GHz-esben. Ráadásul a két frekvenciatartomány egyidejűleg is használható, így a teljes sávszélesség elérheti a 600 megabit/s-ot. A MIMO antennák garantálják a stabil működést mindkét frekvenciatartományban.

A termék legfőbb célja, hogy a nagyobb, többszintes környezetekben megszüntesse az átviteli problémákat és a vételi holtzónákat, ami stabilabb belső hálózatot tesz lehetővé. Sőt, az RP-N53 képes arra is, hogy 3,5 mm-es jack csatlakozóján keresztül egy tetszőleges hangfalon lejátssza a hálózatra kötött mobil eszközökön tárolt zenéket.

Az RP-N53-hoz tetszőlegesen párosíthatók routerek. Ehhez meg kell nyomni a WPS feliratú gombot, és gyakorlatilag nincs is több munka vele. A termék előlapján LED-es jelerősség-jelző fények találhatók, külön a 2,4 és az 5 GHz-es tartományokhoz rendelve. Ezzel a felhasználó bármely ponton mérhetik a jel erősségét, és úgy helyezhetik el az újdonságot, hogy a teljesítmény a lehető legjobb legyen. A LED-ekkel persze nem kötelező együtt élni, így a beállítások után igény szerint kikapcsolható.

Az ASUS RP-N53 május végétől lesz kapható Magyarországon 19 900 forintos ajánlott fogyasztói áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés