Hirdetés

Kisirodai mindenes monokróm lézernyomtatóval

A Canon júliusban vezeti be a piacra új multifunkciós készülékét, amely a monokróm lézernyomtatót tartalmazó rendszerek választékát gyarapítja, így elsősorban kisirodai felhasználásra kínálkozik. A LaserBase MF5770 USB 2.0 és hálózati (10/100 megabites Ethernet) interfésszel rendelkezik, amelyen keresztül nemcsak nyomtatási feladatok juttathatók el a berendezésre, hanem a beépített modemet is igénybe vehetik a LAN állomásairól fax küldésére.

A printer teljesítménye percenként 20 oldal, felbontása 600x600 dpi. A készülék 64 MB memóriával gazdálkodik, nagyobb méretű, esetleg számos képet tartalmazó dokumentumok kezelését a gyártó saját SCoA (Smart Compression Architecture) tömörítési eljárása teszi gyorsabbá.

A CCD érzékelős szkenner 48 bites belső és 24 bites külső színmélységgel dolgozik, valós felbontása maximum 1200x2400 dpi, de ezt másoló üzemmódban természetesen 600x600 dpi-re mérsékli. A digitalizáló a képeken mutatkozó karcolásokat, porszemcséket automatikus el tudja távolítani, és a beolvasott anyagot a mellékelt szoftver rögtön szöveggé vagy PDF-be konvertálhatja. Többoldalas dokumentumok szkennelésekor, másolásakor jön jól az 50 lapos automata behúzó; az alsó papírkazetta kapacitása 250 lap.

A 4 MB saját lapmemóriával rendelkező fax az olvashatóság növelése érdekében élsimítást alkalmaz. A fényhengert és tonert integráló, újrahasznosítható egység együtt cserélhető mintegy 2500 oldal nyomtatása után (5 százalékos lefedettségre adott érték). A LaserBase MF5770 ajánlott kiskereskedelmi ára 449 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés