Hirdetés

Kisebb 4K-s monitor, üzleti célokra

A NEC új, 27 hüvelykes képernyője többfunkciós Type-C konnektort is kapott, így notebookokhoz ideális.

Új kijelzővel bővül a NEC üzleti monitorainak kínálata: a 699 dolláros ajánlott áron érkező MultiSync EA271U az EA275UHD jelölésű modellt váltja, fő újdonságként pedig a sokoldalúbb csatlakozókínálatot, valamint a három oldalon vékonyabb keretet emelik ki a mellékelt közleményben.


[+]

A száraz, de fontos adatok szerint az újdonság lényegi részét egy 27"-es, UHD felbontásra képes IPS panel adja, mely 350 cd/m² maximális fénysűrűséget és 1000:1 tipikus kontrasztarányt kínál. A kijelző állványa teljes körű állíthatóságot biztosít, pivot móddal együtt, emellett pedig beépített hangszóró, fejhallgató-csatlakozó és USB hub is került rá. A frissített csatlakozókínálatban található egy DisplayPort, két HDMI bemenet, illetve egy USB Type-C konnektor is – utóbbin keresztül érkezhetnek videojelek, adatok, kifelé pedig az USB-PD szabványnak megfelelően 60 watt energia leadására is képes, tehát az így csatlakozó és kompatibilis notebook számára az EA271U egyszerre lesz külső kijelző, USB hub és tápegység is.

A MultiSync EA271U még ebben a hónapban megérkezik a boltokba, és számíthatunk egy kicsit drágább, 850 dolláros változat megjelenésére is, amely a kijelző mellett a SpectraView II színkalibrációs szoftvert és a megfelelő hardvert is tartalmazza majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Előzmények

Hirdetés