Hirdetés

Kisasztalnyi érintőképernyővel rukkolt elő a Sharp

Az utóbbi időben nem megy valami jól a Sharp kijelzőpaneleket gyártó részlegének, mégis egyre másra ontják a különleges megoldásokat. Néhány napja írtunk a 32 hüvelykes, UHD felbontású PN-K321 óriásmonitorról, most pedig egy érdekes érintőképernyő érkezett a boszorkánykonyhájukból.

Az LL-S201A Big Pad alapvetően egy 20 hüvelykes monitornak tűnik, de ügyesen kialakított állványa révén vízszintesen is használható, mint ahogyan egy táblagépet szokás fordítani. Tény és való, hogy ilyen pózban érintéshez sokkal jobban kézre esik, így akár rajzolni vagy írni is lehet rá. Sajnos a panel típusáról nincs információnk, csak annyit tudunk, hogy Full HD vagyis 1920x1080 pixel felbontású, kapacitív multi-touch technológiát alkalmaz, kontrasztaránya 3000:1-hez, válaszideje pedig 5 ezredmásodperc. Képet HDMI és DisplayPort bemeneten keresztül fogadhat, ezen felül került rá USB HUB és integrált hangszórók.

Szinte biztos, hogy a jövő év elején esedékes CES-en további részleteket tudunk majd meg az LL-S201A-ról, ahol kiderülhet az is, hogy hogy tényleg inkompatibilis-e az OS X-szel vagy sem, illetve fény derül az árára. Egyelőre csak annyi biztos, hogy forgalmazása Japánban indul 2013. január 30-án.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés