Hirdetés

2,5"-es Kingmax SSD-k terabájtos kapacitással

A Kingmax elérhetővé tette legújabb SDD tárolóit, melyek 1 TB-os kapacitással rendelkeznek, így most már 32 GB-tól 1 TB-ig lehet válogatni a kínálatból, melyben a SATA 3 Gbps és SATA 6 Gbps meghajtókat egyaránt megtaláljuk.

A gyártó azt nem árulta el, hogy meghajtóiban melyik gyártó vezérlőjét és chipjeit alkalmazza, de az átviteli sebesség terén nem fog rekordokat döntögetni. A SATA 3 Gbps szabványra alapozott 1 TB-os meghajtó 260 MB/s lineáris olvasási- és 210 MB/s szekvenciális írási teljesítményt tud felmutatni, míg a SATA 6 Gbps verziónál ugyanezen értékek 415 MB/s illetve 260 MB/s. A vezérlő mellett a 4 kB-os blokkokon mért teljesítményről sajnos sem adott bővebb felvilágosítást a gyártó.

A teljesítményt leszámítva mindkét család támogatja a wear leveling, NCQ és Trim funkciókat, illetve ECC hibajavítással is rendelkeznek. A Kingmax nem csak otthonra, hanem az üzleti felhasználásra is ajánlja SSD tárolóit, így biztosítja a termék hibátlan működését 0–70 °C között, illetve kikapcsolt állapotban -55–95 °C közötti tárolhatóságát.

A 3 év garanciával érkező tárolók árát egyelőre a gyártó nem hozta nyilvánosságra.

Előzmények

Hirdetés