Hirdetés

Továbbfejlesztette Canvas Select memóriakártyáit a Kingston

Az új modellek immár Canvas Select Plus néven kínálnak jobb sebességet, SD és microSD méretben egyaránt.

Új memóriakártya-szériát indít a Kingston, amely a már jó ideje piacon lévő Canvas Select sorozat továbbfejlesztésének is tekinthető, és a kártyák megkülönböztetésében a megnevezésben megtalálható Plus jelző segít.


[+]

Az újdonságok elődeikhez hasonlóan SD és microSD formátumban is elérhetők lesznek, kapacitásuk pedig előbbi esetében 32 és 512 GB között lehet, míg utóbbinál a 16 GB-os verzió a legkisebb modell. A sebességre vonatkozó specifikációk mindkét méretre igazak, így a Class 10-es UHS-I sebességosztály, valamint a 100, illetve 85 MB/s-os maximális írási és olvasási tempó is adott, ám tekintve, hogy a microSD modelleket elsősorban okostelefonokba és tabletekbe szánják, így ezeken megtaláljuk az Android operációs rendszerekhez való optimalizáltságot jelölő A1-es plecsnit is.


[+]

A Kingston Canvas Select Plus széria tagjai bizonyos webáruházakban már rendelhetők, a 32 GB-os modell az Amazon.com oldalon SD méretben 7 euróba kerül, míg kisebb testvére 11 eurót kóstál, utóbbi esetében egy SD adapter is a csomag része. Garancia tekintetében ezúttal sem spórolt a gyártó, a Kingstontól megszokott 10 éves időtartammal lehet számolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés