Hirdetés

Kicsi OLED tévével támad a Loewe

Az LG C2 átalakított verziójával próbálkozik a német cég.

A közelmúltban tulajdonosváltáson átesett Loewe továbbra is próbálkozik, hogy tényező maradhasson a televíziós szektorban. A németországi székhelyű vállalat most azt jelentette be, hogy egy 48 hüvelykes OLED tévével bővíti kínálatát.

Loewe bild v.48
Loewe bild v.48

Ez a Loewe bild v.48 névre hallgató televízió, amelybe a korábban már általunk is kipróbált LG C2-ben található kijelzőre épül. Tehát egy 4K felbontású, HDR támogatású, 120 Hz-es maximális képfrissítési frekvenciájú LG ex OLED panel került bele, amely a tapasztalataink alapján remek képminőséget szavatol. A tervezők a szerkezetet ellátták még egy saját fejlesztésű, 80 wattos Loewe soundbarral, amely az átlagosnál minden bizonnyal lényegesen erőteljesebb, dinamikusabb megszólalást produkál, emellett fém készülékházat kapott a rendszer, és ez a gyártó szerint a luxus szinonimája.

A fentiekért cserébe 2500 eurót, azaz 1 030 000 forintot kell majd otthagyni érte a boltban, azaz dupla annyiba, mint egy "hagyományos" LG C2 tévé. Persze értjük, hogy a márkát, a hangrendszert, no meg a fém készülékházat meg kell fizetni, de ez talán egy picit túlzás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés