Hirdetés

Kicsi játék(os)masina lett a Shuttle X1

A Gaming Nano családba tartozó konfigurációk mindegyikében GeForce GTX 1060-as GPU dolgozik.

A Shuttle megkezdte a Gaming Nano PC-családba tartozó X1 konfigurációk árusítását, melyekről egyelőre nem derült ki, hogy mekkora méretekkel rendelkeznek pontosan, de valamivel nagyobbak, mint a jól ismert NUC PC-k játékra szánt verziója. Ez egyben egyfajta visszatérésnek is felfogható egyébként a Shuttle részéről, hiszen az utóbbi időben inkább a célirányos vállalati felhasználást részesítették előnyben.


[+]

Az X1-ből egyelőre háromféle verzió érkezik, i5, i5 Pro és i7 jelzéssel. A bevezetőben említett NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB videovezérlő egyforma mindhárom konfiguráció esetében, ám a processzor az i5 és i7 jelzésnek megfelelően Intel Core i5-7300HQ és Core i7-7700HQ. Ezeket leszámítva csak a körítésben van eltérés, például az i5-ösök kizárólag 8 GB, míg az i7 16 GB RAM-mal lesz kapható. Ezenkívül csak a tárolókban lesz még különbség: az i5 Pro és i7 variánsban 256 GB-os M.2 SSD dolgozik, míg a "sima" i5-ben 128 GB-os SSD lakozik, de mellé még egy 1 TB-os HDD is befért.


[+]

További felszereltség részét képezik az AC-s Wi-Fi és Bluetooth kombó vezeték nélküli vezérlő, a Gigabit Ethernet, az 1xDisplayPort és 3xHDMI kimenet, illetve a kártyaolvasó, az USB Type-C csatlakozó is. Mindegyik masinához alapból jár a Windows 10 Home operációs rendszer és a három év garancia.

A Shuttle X1 bevezető árak a következőképpen alakulnak: 1465 dollár (i5), 1500 (i5 Pro) és 1709 dollár (i7).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés