Hirdetés

Kézikonzollá változtatja az iPadet a Gamevice

A Wikipad néven ismert cég egy ideje már át szeretné formálni a tabletpiacot, hogy azok kiválthassák a kézikonzolokat. Erre számos terméket vetettek már be az elmúlt években, amelyek között volt a Gamevice koncepció is, ami tulajdonképpen egy gamepadként volt jellemezhető.

A WikiPad az elmúlt évben ennek már bemutatta az androidos megoldását, amelyről azóta nem lehet hallani, viszont a nyáron bemutatkozott az iPad mini terméket támogató Gamevice, amely elég sikeres lett, de a nagyobb iPadekhez nem volt jó.

A vállalat most előállt a Gamevice for iPad kiegészítővel, amely funkcionalitását tekintve még mindig egy gamepad, de a nagyobb iPad Air tabletekhez készült. Az iPad mini tabletek is kapnak egy új Gamevice eszközt, de ez kismértékű, elsődlegesen kényelemre vonatkozó módosításokat tartalmaz csak az elődhöz viszonyítva.

Az Gamevice újdonságok márciusban kerülnek az üzletekbe. Az alapváltozat 100 dollár lesz és egy beépített 800 mAh-s akkumulátort is tartalmaz. Lesz komolyabb verzió is, amely később érkezik, és természetesen drágább is lesz. Ez 1600 mAh-s akkumulátort kínál, de a többi képessége még nem nyilvános. Ennek a bemutatójára tehát még várni kell.

Fontos kiemelni, hogy a Gamevice for iPad esetében előre el kell dönteni, hogy iPad mini, vagy iPad Air gépekkel kompatibilis verziót akarunk. Nyilván ez az adott iPad birtokában nem kérdés, de esetlegesen egy vásárlás előtt állva már döntő fontosságú tényező.

Előzmények

Hirdetés