Hirdetés

Notebook mellé szánt kétkezes vezeték nélküli egér a Razertől

A Razer Atheris kétféle csatlakozási módot is kínál.

Külső megjelenésében kísértetiesen hasonlít a már piacon lévő Razer Lancehead egérre a most bemutatott, hordozhatóságra kihegyezett Atheris egér, ám valójában két külön fejlesztésről van szó. Ezt nem csak az RGB színorgia elhagyása támasztja alá, hanem a dizájnbeli eltérések, a méret- és tömegbeli különbség is, hiszen az Atheris esetében a legfőbb szempont a hordozhatóság. Ennek megfelelően a 99,7 x 62,8 x 34,1 milliméteres mérethez 66 grammos tömeg párosul, igaz ez utóbbi a táplálásához szükséges két darab AA méretű elem/akkumulátor nélkül értendő.


[+]

Az Atheris esetében nincs zavaró kábelezés, teljesen vezeték nélküli működést biztosít, ráadásul ezt a szokásos 2,4 GHz-es tartományon kívül (amihez természetesen egy USB-s vevő is jár, adaptív frekvenciaválasztással) Bluetooth LE szabványon is képes biztosítani, és utóbbin 300-350 órányi üzemidőre lesz elegendő a két elem. A szenzor típusát a cég nem ismertette, csupán annyit lehet róla tudni, hogy az elérhető maximum 7200 dpi (menet közben állítható), a maximális gyorsulás 30 g, a követési sebesség pedig 220 ips.


[+]

Visszatérve a külsőre, mint említettük a felépítés kétkezes, a bevonat pedig csúszásgátló, oldalt gumis betétekkel. Összesen öt gomb áll rendelkezésre, ezek mindegyike tetszés szerint programozható a Razer Synapse 3 segítségével, illetve egy görgő is az összeállítás része.

A Razer Atheris 50 dollárért vásárolható meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés