Hirdetés

Két uncia réz már a memóriákhoz is

Alaplapokkal kezdődött, és most már a memóriák közé is befurakodott az a technológia, melynek során a nyomtatott áramkör rétegeinél dupla mennyiségű, két unciányi rezet használnak fel a mérnökök. Az eljárás egyenletesebb hőeloszlást, jobb stabilitást és magasabb órajelek elérését teszi lehetővé, ami az A-Data legújabb memóriakészleténél is tetten érhető.

A-Data XPG Plus Series DDR3-2200+ v2.0
A-Data XPG Plus Series DDR3-2200+ v2.0

Az XPG Plus sorozat kétcsatornás működésre felkészített DDR3-as modulokkal gazdagodott. A speciális NYÁK lehetővé tette, hogy a chipek 2200 MHz-es órajelen járjanak, mindezt CL 8-8-8-24-es időzítés és 1,65 V-os feszültségérték mellett. A lapkákat nemcsak egy egyszerű borda fedi, hanem kiegészítő hűtést is kaptak, ami két lapított és feketére eloxált hővezető csőből és két, a hőleadó felületet növelő bordázatból áll. Az XPG Plus Series DDR3-2200+ v2.0 kétféle változatban, 2 x 1 és 2 x 2 GB-os kiszerelésben lesz kapható.

Szintén az A-Data nevéhez fűződő újdonság, hogy elérhetővé tették 4 GB-os tárkapacitású DDR3-as moduljaikat. Kialakításukat tekintve készül belőlük asztali gépekhez szánt U-DIMM, hordozható gépekbe való SO-DIMM és szerverekhez, illetve munkaállomásokhoz ajánlott ECC-DIMM és ECC Registered DIMM modul is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Előzmények

Hirdetés