Hirdetés

Két új Corsair 5000X változatot kap az USA

Az egyedi vízhűtéshez előkészített, illetve különleges grafikával ellátott modellek nagy bánatunkra csak az Egyesült Államokban kerülnek piacra.

A Corsair az idei CES-en jelentette be 5000-es szériájú gépházait, az üveg oldallapokkal és RGB-s ventilátorokkal szerelt 5000X-et, illetve az általunk is tesztelt, acél és rácsos előlappal ellátott 5000X RGB-t. Az új sorozat már eddig is rengeteg tagot vonultatott fel, de úgy tűnik, ennyivel nem elégedtek meg a gyártónál, ugyanis most bemutatkozott az öt verzióban elérhető, UV nyomtatással felvitt grafikákkal ellátott 5000X RGB Signature Series (ami pusztán külsejét tekintve különbözik az eredeti modelltől), illetve az egyedileg épített vízhűtéshez előkészített 5000X RGB Hydro X.

[+]

Az említett előkészítés az eredeti verzióban is meglévő radiátorhelyek (az alaplaptálcára és a tetőre is maximum 360 mm hosszú egységek szerelhetőek) mellett az előlap mögé beépített, ventilátorokra emlékeztető dizájnnal rendelkező Hydro X XD7 RGB disztrópanel meglétét jelenti, ami egy 140 ml kapacitású folyadéktartályt és egy Xylem D5 vízpumpát is magába foglal. A panelen három pár csőcsatlakozó kapott helyet, így egy radiátor és a CPU-blokk mellé akár egy VGA hűtését is ráköthetjük, a ventilátorok (és az elmaradhatatlan RGB világítás) vezérlése pedig az iCUE Commander Pro kontrollerre lett bízva.


[+]

A két (pontosabban hat) új modell üde színfoltként van jelen a Corsair 5000-es szériájában, de ennek sajnos csak az Egyesült Államokban élők örülhetnek, ugyanis jelenlegi állás szerint csak náluk lesznek elérhetőek az újdonságok 250 (Signature Series), illetve 350 (Hydro X) dolláros áron. Viszont webáruházak korában ez egy áthidalható probléma.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés