Hirdetés

Két miditoronnyal bővült az FSP házkínálata

Nemrég bővítette a CMT házcsaládot egy edzett üveg oldallapos, színes ventilátoros modellel az FSP, és most újabb házakat mutattak be. A CMT110 és CMT120 a visszafogottabb, úgymond klasszikus miditorony irányzatot képviselik, ráadásul nagyon sok közös van bennük. Ilyen például a 415 x 185 x 450 milliméteres külső méret és a 3,4 kilós üres tömeg, valamint az acél és műanyag anyaghasználat és a dizájn is. Utóbbi nem teljesen egyforma, és lényegében ez az egyetlen dolog, ami a két típus közötti eltérést jelenti: a CMT110 acél oldallapos, ventilátorráccsal kiegészítve, perforált előlapos, míg a CMT110 teli előlapos, oldala pedig ablakos – ami a képeken nagyban hasonlít az edzett üvegre, de nem az, hanem vélhetően plexi.


[+]

A kívül-belül feketére festett midi toronyházakba legfeljebb ATX méretű alaplap fér el, de a microATX-es megoldások beszerelése is szóba jöhet. A processzorra felszerelhető hűtő magassága legfeljebb 160 milliméter, a VGA hossza 340 milliméter lehet. Az alul elhelyezhető, külön térbe beszerelhető tápegységre 170 milliméterig nyújtózhat, és fontos megjegyezni, hogy ugyanebben a térben található a két 3,5"-es HDD számára kialakított rekesz is. 5,25"-es egységnek két helyet biztosítottak a felső traktusban, 2,5"-es SSD/HDD számára pedig egy dedikált felfogatást alakítottak ki az alaplaptálca hátoldalán.


[+]

Alapvetően léghűtéses rendszerekben gondolkodhat az FSP, de a ventilátorhelyek többségére felszerelhető a vízhűtés radiátora. Gyárilag egy darab 120 milliméteres ventilátor található a ház hátulján, de további szélgépek beszerelésére is van lehetőség. Az előlap mögé kettő, a tetőre pedig egy darab 120 milliméteres csavarozható, és további két légkavarót helyezhető még el az alsó takarólemez tetejére. I/O panelre is futotta, az előlapon két USB 3.0 és egy USB 2.0 (CMT110A/CMT120A), vagy egy USB 3.0 és egy USB 2.0 (CMT110/CMT120), valamint egy pár 3,5 mm-es jack audiocsatlakozó található.


[+]

Az FSP árat egyelőre nem közölt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés