Hirdetés

Két Epson szkenner fotósoknak

Az Epson két fotószkennere azok számára lehet érdekes, akik dokumentumok mellett papírképeket, negatívokat és diákat is szeretnének digitalizált formátumban tárolni. A Perfection V200 Photo 4800x9600 dpi optikai felbontást és 48 bites színmélységet kínál. Fóliaanyag-adapterrel egyszerre négy diát vagy egy 35 milliméteres filmcsík hat kockáját képes beszkennelni.

Perfection V200 Photo

Fedelének kialakítása miatt vastagabb dokumentumokat is fogadhat, a beolvasott anyagok szöveges dokumentummá alakításában az ABBYY FineReader Sprint 6 Plus segédkezik. Megfakult, kisárgult fényképeinket, illetve a pornyomokat és a vörösszem-effektust Easy Photo Fix szoftver segítségével korrigálhatjuk, így a korosodó felvételekről sem kell lemondanunk.

A Perfection V500 Photo CCFL fénycső helyett jelentősen kevesebb energiát fogyasztó LED fényforrást kapott. 48 bites színmélységgel dolgozó CCD érzékelője 6400x9600 dpi felbontású. Digital IC technológiája javítja a karcos, illetve megporosodott képek minőségét, és - akárcsak kistestvére (V200) - a V500 Photo is rendelkezik ABBYY FineReader Sprint 6 Plus szövegfelismerővel. Egy munkafolyamat alatt, testvérmodelljéhez hasonlóan, négy dia vagy egy filmcsík (35 mm) hat kockájának beszkennelésére képes.

Perfection V500 Photo

A mellékelt programcsomag Epson Scan, Epson Creativity Suite és Adobe Photoshop Elements szoftvereket foglal magába, az Epson Perfection V500 Photo által beszkennel képekbe ICC profil is beágyazható. A Windows és MAC OS X operációs rendszerekkel kompatibilis készülékek USB 2.0 csatlakozón keresztül kommunikálnak a számítógéppel, a feldolgozott dokumentumokat akár egyetlen gombnyomással képesek továbbítani egy tetszőleges e-mail címre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés