Hirdetés

Késik az SLI-Expressz

Eddig a tajvani Asus az egyetlen gyártó, amelyik hivatalosan bejelentette az NVIDIA nForce4 SLI lapkakészletét felvonultató alaplapjának szállítását, most mégis úgy tűnik, hogy az alaplapok legkorábban két hét, de az is lehet, hogy csak egy hónap múlva kerülhetnek a boltok polcaira – adta hírül az X-bit labs, gyártókhoz közel álló forrásra hivatkozva.


GA-K8NSP-SLI – egyelőre csak mintapéldány

Az NVIDIA két videokártyát kezelő chipkészlete köré épülő alaplapját az Asuson kívül mostanáig csak a Gigabyte Technology, illetve a Microstar International (MSI) mutatta be. Az eddig megjelent termékek azonban többnyire csak mintapéldányok voltak, a végleges változatok ezektől némileg eltérőek lehetnek; a gyártóknak ugyanis a hírek szerint – nem részletezett problémák miatt – kis mértékben módosítani kell alaplapjaik nyomtatott áramkörét.

Az amúgy nem túl jelentős csúszás az év végi hajrában egyre valószínűsíti, hogy az nForce4 SLI-re épülő alaplapok nem futnak be karácsony előtt, hazánkba pedig szinte bizonyosan csak január közepén-végén érkeznek meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés