Hirdetés

Képkimenet is jutott a ViewSonic új monitorára

A VG2456-ra egyetlen USB Type-C kábellel rákötve notebookunkat extra USB, Ethernet és DisplayPort csatlakozókhoz is hozzájuthatunk.

A VG2456 személyében új taggal bővült a ViewSonic monitorpalettája, melynek érdekessége, hogy a HDMI és DisplayPort bemenetek, valamint a kétportos USB 3.2 Gen 1 Type-A és Type-C csatlakozók mellett egy RJ-45 portot és egy DisplayPort kimenetet is kínál, így a monitor segítségével nem csak a számítógépes hálózatra, de egy második kijelzőre is ráköthetjük notebookunkat egyetlen USB Type-C csatlakoztatásakor, a 60 W teljesítményig elérhető töltésleadásról már nem is beszélve.


[+]

Maga a kijelző ezt leszámítva teljesen átlagos specifikációkkal rendelkezik, a 24 hüvelykes, 6 bites Full HD IPS panel WLED háttérvilágítással és 250 nites maximális fényerővel lett megáldva, tipikus válaszideje 15 ms, és bár a termékoldal erre nem tér ki, képfrissítési rátában sem valószínű, hogy 60 Hz-nél többre képes. A képernyő betekintési szögei függőleges és vízszintes irányban is 178 fokosak, a statikus kontrasztarány 1000:1, a multimédiás élményt pedig a mérnökök két darab, egyenként 2 W teljesítményű hangszóróval igyekeztek fokozni.


[+]

A dönthető, forgatható, állítható magasságú és pivot módra is képes állvánnyal szerelt ViewSonic VG2456 már rendelhető a gyártó weboldaláról, vételára 292,99 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés