Hirdetés

Kompakt, vékony mikro tornyot épített a Kenwood

Az idei IFA-n a számtalan különféle kiállított otthoni audioeszköz már jelezte, hogy a Kenwood komoly erőket mozgósít annak érdekében, hogy megszilárdítsa pozícióit ebben a szegmensben. E folyamat részeként dobták piacra közelmúltban a C-535 típusjelzésű kompakt kialakítású mikro tornyot.

Kenwood C-535
Kenwood C-535

A modell az átlagosnál vékonyabb, hiszen mindössze 13 centiméter vastag. Ez többek között annak köszönhető, hogy az optikai meghajtót függőlegesen építették bele, ami ma már nem számít forradalmi újdonságnak, azonban viszonylag ritka megoldás. Természetesen képes a gyáriak mellett az írt és újraírt korongok kezelésére is, sőt az MP3 számokkal teletömött lemezekkel is boldogul. Ezek egyébként az USB porton keresztül csatlakoztatott adattároló pendrive-okon vagy hordozható , merevlemezeken is pihenhetnek, akkor is biztosított a dalok megszólaltatása. Ráadásul mivel a modell támogatja a Bluetooth (A2DP, AVRCP) technológiát, így vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is eljuttathatóak rá a kompatibilis eszközökről a fájlok.

A beépített AM/FM tunernek köszönhetően rádiózásra is alkalmas, jár mellé egy távirányító, de igény szerint egy letölthető alkalmazásnak köszönhetően akár okostelefonnal vagy tablettel is vezérelhető. A felhasználó öt előre beprogramozott equalizer beállítás - Pop, Classic, Rock, Jazz, Game - közül válogathat, de a magas és mély hangok arányán saját ízlése  szerint is módosíthat. A modell elvileg néhány héten belül meg is vásárolható majd 440 dollár körüli áron.

Előzmények

Hirdetés