Hirdetés

Hüvelykujjas hanyattegérrel jelentkezett a Kensington

A kétféleképp madzagmentes jószág dönthető görgőt kapott, és az akkuja akár négy hónapig is bírhatja szuflával.

A Kensington új, Pro Fit Ergo TB550 nevezetű trackballját az idei CES-en láthattuk először, de a vezeték nélküli, 45 fokban megdöntött periféria 140 ausztrál dollárért (körülbelül 32 500 forint) most már kosárba rakható a cég – értelemszerűen ausztrál – webshopjában.


[+]

A 128 bites AES titkosítást használó, 7+2 gombos megoldás 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával vagy Bluetooth LE technológiával kommunikálhat a Windows, macOS, iPad OSesetleg Chrome OS operációs rendszert futtató célgéppel, és egyszerre három masinával boronálható össze, amelyek között egyetlen gombnyomással válthatunk.


[+]

A hüvelykujjunkkal mozgatandó, 34 mm-es golyót természetesen optikai elven működő szenzor tapogatja le a sima pointermozgatás érdekében, az előre letárolt cpi-lépcsőket pedig 400, 800, 1200, valamint 1600 cpi-re lőtték be. A konfigurálható (gumírozott) görgő dönthető, így négy irányba tudunk vele kényelmesen scrollozni, míg a bal oldal hátsó/alsó szegmensében egy csöppnyi státuszkijelző nyert elhelyezést, amivel nyomon követhető a mellékelt USB Type-C/Type-A kábellel tölthető, legfeljebb négy hónapos energiatartalékokkal rendelkező akkumulátor állapota, az aktív hoszt, illetve a Bluetooth párosítás státusza.


[+]

A hason található, kétállású power reteszkapcsoló társaságában a fentebb említett golyó kiszedését lehetővé tévő gomb telepedett meg, de a cpi-váltó, az épp alkalmazott felbontást jelző LED és a vevőegység számára hordozási célzattal odakészített rekesz is itt állomásozik. A 138 x 93,5 x 50 mm-es, 143 grammot nyomó termék nyúzható Plug and play módon, azonban a testreszabás híveinek ott a KensingtonWorks applikáció. A garancia 3 éves időtartamra szól.

Előzmények

Hirdetés