Hirdetés

Kellemes megjelenésű lett a Thermaltake Core G21 TG ház

Letisztult forma, edzett üveg oldallapok, tiszta belső és vízhűtés támogatás a recept.

Újabb taggal bővült a Thermaltake házai között a Core sorozat, melyben ezúttal a G21 TG, azaz Tempered Glass Edition debütál. A legfeljebb ATX alaplapokat fogadó 476 x 208 x 471 milliméteres méretekkel és 8,05 kilogrammos, alapjaiban véve acél miditorony meglehetősen letisztult formákkal operál. A rácsos előlapot nem töri meg külső meghajtóhely, tetején is mindössze egyetlen szellőzőnyílás van, oldallapjai pedig 4 milliméter vastag edzett üvegből készülnek, így mindkét oldalról belátást engednek a házbelsőbe.


[+]

Éppen ezért fontosnak tartották a letisztult belsőt, amit úgy értek el, hogy klasszikus értelemben vett meghajtórekesz egyáltalán nincs, a két-két 2,5 és 3,5 hüvelykes tárolót az alaplaptálca és a függőleges belső lemez hátuljára lehet rögzíteni, valamint még két 2,5"-es tároló pakolható az alsó táptakaróra, mely egyben a kábelek elrejtésére is szolgál. Ami a korlátokat illeti, tápegységből 220, VGA-ból 410 milliméter hosszú egységeket képes fogadni, a hűtő magassága pedig 160 milliméter lehet.


[+]

A Thermaltake-nél nagy hangsúlyt fektettek a vízhűtéssel való kompatibilitásra, így akár külön tartály, szivattyú, radiátor hármas beszerelésére is van lehetőség, amennyiben nem kedveljük az "all in one" kompakt rendszereket. A ház elejébe egyébként 360 vagy 280 milliméteres, hátulra pedig egy 120 milliméteres radiátort lehet felcsavarozni. Amennyiben maradnánk a léghűtésnél, úgy az előlap mögé három darab 120 vagy két darab 140 milliméteres szélgépet lehet beszerelni, illetve további 120 milliméteres légkavarókat lehet a hátoldalra, alulra és a ház tetejére szerelni (utóbbi 140 milliméteres is lehet).


[+]

A Thermaltake árat nem adott meg, de előzetes információk alapján 70 dollár körüli árra van kilátás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés