Hirdetés

Kellemes külsejű NOX HTPC-házak

Mindent az alapoknál illik kezdeni, egy jó HTPC felépítéséhez például szükség lesz megfelelő házra is. A NOX két új modellt jelentett be, amelyek nemcsak megnyerő külsővel rendelkeznek, de a komolyabbik szimpatikus kényelmi funkciókat is kapott.

NOX Live 2
NOX Live 2

A két új modell elnevezésénél nem a dús fantázia, hanem a gyakorlatiasság dominált, így két korábbi készülék után a Media II, illetve a Live 2 nevet kapták. Mindkét megoldás fekvő formátumú, a méretük pedig 140 x 370 x 470 milliméter. A házak alapja ugyanaz, néhány dologban különböznek csak a Live 2 javára. Ehhez ugyanis iMON távirányítót is mellékelnek, és az előlapjára egy LCD kijelző is került, amin a rendszer adatai mellett többek között equalizer is megjeleníthető, valamint kapott egy tekerhető hangerőszabályzót is, így nem is számítógépre, inkább hifire hasonlít.

NOX Media II és Live 2
NOX Media II és Live 2

Az új modellekbe ATX vagy microATX formátumú alaplapokat szerelhetünk, a hűtésről két oldalsó 80 vagy 120 mm-es és két hátsó 80 mm-es ventilátor gondoskodhat, amiket külön kell megvásárolnunk. A Media II két külső, 5,25 hüvelykes és két belső, 3,5 colos bővítőhellyel rendelkezik, a Live 2-ről az egyik 5,25"-os hiányzik – ez az LCD ára. A fekete színű házak kék háttérvilágítású alumínium előlapján a bekapcsoló- és reset gomb mellett hangkimenet és -bemenet, valamint 2 USB 2.0 port kapott helyet. Az új NOX házak pontos megjelenési idejéről még nincs információ, de várhatóan hamarosan forgalomba kerülnek. A Media II körülbelül 60, a Live 2 nagyjából 125 dollár körüli áron várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NOX

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés