Hirdetés

Kártyás égető

Manapság meglehetősen nehéz egyedi termékeket gyártani az optikai meghajtók piacán. Az egységek sebessége szinte minden gyártónál megegyezik, a különböző cégek által fejlesztett modellek alig térnek el egymástól paramétereiket tekintve. Ebből a mezőnyből igyekszik kitűnni a BTC DDS (Double Digital Storage) termékcsaládjával.


A korábban billentyűzeteket, majd optikai meghajtókat gyártó cég legújabb DVD-írója a DDS széria többi tagjához hasonlóan 7 az 1-ben kártyaolvasóként is használható. Az 5,25"-os helyre építhető DRV1016IB Compact Flash, Micro Drive, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Secure Digital és Multimedia Card formátumú memóriakártyákat kezel.

A kissé zsúfolt előlapra a kártyanyílások mellé egy USB 2.0 kaput is helyezett a gyártó, így a két USB egység egy szabványos belső alaplapi csatlakozóra köthető rá. Az író mindemellett megírja a jelenleg piacon lévő összes DVD-szabványt, köztük a DVD+R DL, DVD±R, DVD+RW, DVD-RW-ket (rendre 4x, 16x, 8x, 4x sebességgel), CD-ket, illetve CD-RW-ket 48x és 24x maximális sebességgel képes írni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés