Hirdetés

Kanyarban az LG 4K-s FreeSync monitorja, a 27MU67

Az LG 4K felbontásra képes 27"-es, AMD FreeSync támogatással rendelkező monitorjának érkezésére már lehetett számítani, hiszen neve nemrégiben felbukkant az interneten, de volt vele kapcsolatban pár kérdőjel, amire a hivatalos rajthoz közeledve választ kaptunk. Az LG27MU67 ugyanis ebben a hónapban piacra kerül, legalábbis az USA-ban biztosan, ahol 600 dolláros árcédulát kap, ami azt jelenti, hogy ha szerencsénk van, akkor akár 210 000 forint körüli árcédulát kaphat (ha nincs, akkor akár a 240 000 sem elképzelhetetlen).


[+]

Ezért az árért egy jól ismert külsőbe csomagolva kapjuk meg a 4K-s IPS panelt, aminek képátlója egészen pontosan 26,3" lesz. Kisebb meglepetésnek is felfogható, hogy ez a modell elsősorban gamerek számára készül, hiszen megtalálhatóak benne az LG jákosoknak szánt újításai, mint a DAS, Game mode és a Black Stabilizer, de kétségkívül a professzionálisabb felhasználók sem lesznek elégedetlenek. Az állvány állíthatósága mellett 10 bites (8 bit+A-FRC) színmélység, valamint 99%-os sRGB és ugyanekkora AdobeRGB színtér lefedettséget kínál, mindezt vibrálásmentes háttérvilágítással megfejelve, előre kalibrálva.ű


[+]

Ami a többi technikai paramétert illeti, a képfrissítés maximum 60 hertz lesz, a FreeSync pedig 40-60 Hz-es tartományban lesz aktív. A panel hozza a szokásos, IPS-től elvárható 178/178 fokos betekintési szöget és az 1000:1 natív kontrasztarányt. A maximális fénysűrűség 300 cd/m², a legalacsonyabb válaszidő pedig 5 ms lesz. Az input lag mértékét is megadták, ami bekapcsolt DAS mellett 9,7 ezredmásodperc.


[+]

A bemeneteket 2 darab HDMI 2.0, egy darab DisplayPort 1.2 és egy darab mDP 1.2 alkotja, ezt egészíti ki a fejhallgató kimenet. Sajnos beépített USB hub nem lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés