Hirdetés

A Falconbird technológiával megtámogatva érkezik a JVC négy új kamerája

A JVC bejelentette, hogy 2011 végén négy új taggal bővíti egyébként is meglehetősen nagy kamkorder kínálatát. A V sorozat két új képviselője a GZ-V590, illetve a GV-V570. Ezeknél a dizájn az egyik nagy újítás, hiszen ilyen kialakítású kamerákat eddig a JVC nem nagyon gyártott. A vastagságuk mindössze 3,5 centiméter, súlyuk pedig 21 dekagramm, tehát láthatóan odafigyeltek a hordozhatóságra.

JVC GZ-V590
JVC GZ-V590

A Full HD felbontású modellek a vállalat saját fejlesztésű lencséit kapták meg, és egy 1/4.1 típusú CMOS szenzorral látták el őket. A V590 64GB belső memóriával rendelkezik, a V570 ennek a felét kínálja. Ezen kívül elhelyeztek rajtuk egy SD, SDHC és SDXC kártyák fogadására képes olvasó modult is. Érintésérzékeny LCD kijelzővel látták el mindkét terméket, amelyre a felhasználó egy speciális toll segítségével akár rajzolhat is, így dobva fel a már rögzített felvételeket.

JVC-GZ-E265
JVC-GZ-E265

Ugyanez a funkció bekerült a másik két kamkorderbe, az E sorozatba tartozó GZ-E265-be, és a GZ-E220-ba is. Ezek kialakítása jóval hagyományosabb, és Konica Minolta lencsék kerültek beléjük. Az E-265 32 GB integrált flash memóriával rendelkezik, a GZ-E220 esetében viszont meg kell elégedni 8 GB-tal. Akinek ez nem elég, az memóriakártyákkal felturbózhatja a tárolókapacitást. Az öt centi széles termékek súlya 190 gramm. Mind a négy kamkorder megkapta a JVC boszorkánykonyhájában kifőzött Falconbird technológiát, amely a korábbinál jobb, tisztább, színhelyesebb képek rögzítését teszi lehetővé. A vállalat az új kamerák áráról eddig nem árult el semmilyen konkrét információt. Egyes iparági pletykák szerint a GZ-V590 1420 dollárba kerül majd, de ezt egyelőre nem lehet hivatalosnak tekinteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés