Hirdetés

Masszív fejhallgatóval célozza a basszusok szerelmeseit a JVC

Ma már nehéz elhinni, de 8-10 évvel ezelőtt a JVC direkt száműzte a fej- és fülhallgatóiból a basszus hangokat, annak érdekében, hogy így különböztessék meg magukat a többi gyártótól. Ez persze totális zsákutcának bizonyult, azaz nem meglepő, hogy a cég idővel visszatért a megszokott útra. Sőt, azóta már számos, extra basszussal kecsegtető termék is megtalálható a kínálatukban.

JVC HA-XMR20X
JVC HA-XMR20X [+]

Ilyen az XX családba tartozó, HX-XMR20X típusjelzésű, 50 mm-es meghajtóegységekkel ellátott modell is. A technikai specifikációk szerint az érzékenysége 107 dB, az impedancia 36 ohm, a frekvenciaátvitel pedig 8 Hz-től 23 kHz-ig terjed. A meglehetősen vaskos, kissé talán bumfordi készülék 318 grammot nyom, de cserébe remekül ellenáll az ütődésnek és a rázkódásnak, így a vállalat kültéri használatra, akár sportoláshoz is bátran ajánlja. A mély hangok telt és gazdag megszólaltatása érdekében megkapta az Extreme Deep névre hallgató technológiát.

A 70 dollárba kerülő fejhallgató 1,2 méteres kábelére építettek egy távirányítót és egy mikrofont is, így headsetként is bevethető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés