Hirdetés

Királyi üzemidőt kínál a JVC strapabíró kamerája

A telefonok és az akció kamerák látványos előretörése ellenére még mindig vannak cégek, amelyek bíznak a tradicionális kialakítású kamkorderekben. A JVC például 2015 elején dobja majd piacra ebbe a termékcsaládba tartozó, új készülékét, a 660 dollárba kerülő GZ-RX500-t

JVC GZ-RX500
JVC GZ-RX500 [+]

Jó kérdés, hogy ezen az áron mennyi fog belőle elmenni, egyáltalán van-e reális esélye a sikerre, mindenesetre a technikai specifikációk alapján egész jó kis masina lesz. A Konica Minolta lencsékkel ellátott készülékbe egy 1/5.8" CMOS érzékelőt építettek, és képes Full HD felbontású 24 Mbps bitrátájú felvételek elkészítésére. 40x optikai zoomot kínál, akkumulátorának üzemideje pedig 5 óra, ami ebben a kategóriában kimagaslóan nagy értéknek számít. Rendelkezik 64 GB beépített, adattárolásra szolgáló memóriával, de ha valakinek ez nem lenne elég, akkor a kártyaolvasó révén tovább növelheti a tárolókapacitást.

A kezelését megkönnyíti a kihajtható, színes LCD kijelző mellett az is, hogy a beépített Wi-Fi révén képes vezeték nélküli kapcsolatot teremteni mobil eszközökkel. Ezeken egy alkalmazás letöltése és aktiválása után nyomon követhető, hogy mit is lát a kamera, elindítható és leállítható a felvétel, valamint a beállítások is módosíthatóak. A masszív készülékháznak és strapabíró borításnak köszönhetően víz alatt is használható öt méteres mélységig, ellenáll az ütődéseknek és a pornak is. A raver narancssárga mellett elérhető feketében, barnában, fehérben és rózsaszínben is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés