Hirdetés

Méregdrága mikro hifi rendszerrel támad a JVC

A Victor márkanév alatt forgalomba kerülő EX-HR10000 megkapta a cég büszkeségének számító Woodcone technológiát is.

A JVC Kenwood konszern bejelentette, hogy a nyár közepén egy új, otthoni hangeszközt dob piacra. A Victor márkanév alatt forgalmazott EX-HR10000 a mikrohifik termékcsaládjának sorait erősíti, és az előzetes információk szerint kegyetlenül drága lesz, hiszen 148 000 japán jent, azaz olyan 390 000 forintot kérnek el érte.

Vector EX-HR10000
Vector EX-HR10000 [+]

A 2 x 50 wattos EX-HR10000 hangfalai megkapták a JVC által kifejlesztett, csodafegyvernek szánt, Woodcone névre hallgató technológiát. Ennek lényege, hogy hogy a membránok cseresznyefából készülnek, ami elméletben a megszokottnál jobb, gazdagabb és tisztább megszólalást produkál. Emellett megkapta a szintén házon belül kifőzött K2 nevű eljárást, amely papíron szintén javít a hangminőségen.


[+]

A meglehetősen konzervatív dizájnnal bíró termék rendelkezik integrált optikai meghajtóval, amely a gyári zenei CD-k mellett az MP3 és a WMA állományokat tartalmazó korongok kezelését is szavatolja. Az audió tartalmak USB porton keresztül, vagy a Bluetooth interfész (A2DP, AVRCP / SBC, AAC, aptX formátumok) révén vezeték nélküli úton is eljuttathatók rá. A termék rendelkezik integrált FM rádió tunerrel, és található rajta két-két analóg és digitális (optikai és koaxiális) hangcsatlakozó is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés