Hirdetés

Jön a B&O prémium kategóriás tévéje

Az 1995-ben bemutatott Bang & Olufsen Avant a CRT-éra egyik csúcstermékének számított. Most, majd húsz évvel később a vállalat úgy döntött, hogy feléleszti a szériát, hiszen az 55 hüvelykes, új, UHD televíziójukat ilyen név alatt dobják piacra.

Bang & Olufsen Avant-55
Bang & Olufsen Avant-55 [+]

Az Edge LED háttérvilágítású Samsung LCD panellel megtámogatott készülékbe a szokásosnál komolyabb, nyolc hangsugárzóból álló integrált hangrendszer került. Amennyiben valaki ezzel nem lenne elégedett, még mindig bevetheti a cég BeoLab típusú külső hangszóróit, amelyek vezeték nélküli úton csatlakoztathatóak a készülékhez. A termék biztosítja a háromdimenziós tartalmak megjelenítését, amihez az aktív shutteres képalkotási eljárást használja. Ellátták egy, a külső fényviszonyokat folyamatosan mérő szenzorral, amely az egyes képi beállításokat a körülményekhez igazítja, persze csak akkor, ha a felhasználó bekapcsolja ezt a funkciót.

Bang & Olufsen Avant-55
Bang & Olufsen Avant-55 [+]

A készülékből nem hiányzik az okostévé rendszer sem, amely a böngészés mellett különféle előre telepített, illetve letölthető alkalmazások futtatására is módot ad. A dobozában megtalálható a cég egyedi, programozható távirányítója is, de egy letölthető applikációnak köszönhetően vezérelhető mobil eszközről is. A tévé 8000 dolláros áron kerül a boltokba, amennyiben valaki megvenné hozzá a motoros állványt, akkor további 2000 eurót kell letennie az asztalra, a fali konzolért pedig 895 eurót kérnek el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés