Jégkorszak 4 lázban ég a Packard Bell

A Packard Bell egyedi partneri kapcsolatot létesített a 20th Century Fox Home Entertainmenttel, a Jégkorszak 4: Vándorló kontinens DVD és Blu-ray megjelenése és a közelgő ünnepek alkalmából, ami a kiválasztott országokban még idén kezdetét veszi.


[+]

A partnerség idejére a Packard Bell weblapja felveszi a Jégkorszak 4: Vándorló kontinens színeit, a szereplők pedig kapnak egy saját mini weboldalt is. A kiskereskedők weblapjai és az üzletek is úgy fogják tükrözni a partnerséget, hogy a Packard Bell termékeket Jégkorszakos környezetbe helyezik weblapjukon és katalógusaikban. Sőt, az üzletbe belépve a vásárlók bekerülnek a Jégkorszak 4: Vándorló kontinens világába, összekapcsolva a sorozatot a Packard Bell dizájnjával.


[+]

De az izgalom itt még nem ér véget, ugyanis a promóció ideje alatt számos értékes nyereményre lehet szert tenni, kezdve a Jégkorszak 4: Vándorló kontinens DVD-től egészen egy Packard Bell EasyNote notebookig. A játékban résztvevő vásárlók között pedig fődíjként két családi utazást is kisorsolnak Izlandra vagy Algarve-be.


[+]

Bár sajnálatos módon ez a promóció hazánkat nem érinti, de érdekes látni, hogy más – nálunk jobb piaci helyzetben lévő – országokban mekkora volumenű promóciót szervez a gyártó, hogy népszerűsítsék a dizájn-központú PC-iket, amelyekkel elsősorban a gyermekes családokat, a fiatal felnőtteket és az olyan felhasználókat célozzák meg, akik értékelik az egyszerű használhatóságot és a szórakozást.


[+]

Előzmények