Hirdetés

Játékos szintre emeli a Brix mini PC-t a Gigabyte

A Gigabyte nem hagyja egy percig sem nyugton a Brix mini PC-t, hanem folyamatos variálással, módosításokkal és fejlesztgetésekkel tartja fent az érdeklődést a masina körül. A legújabb Brix Gaming neve már árulkodik arról, hogy kiknek is szánják valójában a zöldre és feketére fényezett külsejű "téglát".


[+]

Persze a színválasztás sem a puszta véletlen műve, hanem szolid jelzés arra vonatkozóan, hogy belül az NVIDIA hardvere, egészen pontosan egy GeForce GTX 760M dolgozik a megjelenítésen, ami kiszereléstől függően 3 vagy 6 GB GDDR5 fedélzeti tárat kap. Az ultrakompakt méretű (128 x 115,4 x 59,6 mm), akár VESA kompatibilis konzolra szerelhető PC lelkét ezúttal az Intel Core i5-4200H és később az i7-4710HQ alkotja, ami mellett két SO-DIMM foglalat várja, hogy feltöltsék DDR3L modulokkal, és egy mSATA foglalat és egy 6 Gbps-os SATA is fellelhető a belsejében egy darab 2,5"-es rekesz kíséretében, ahova HDD vagy SSD illeszthető. Ez utóbbiak beszerzése és beszerelése a vásárló dolga lesz.

Az összeállítás része ugyanakkor az említett processzorokon és a VGA-n felül a mini PCI Express foglalatos, IEEE 802.11ac szabványú Wi-Fi és Bluetooth 4.0-s vezérlő, ami mellett helyet kap a Gigabit Ethernet is. További csatlakozókkal is rendesen megszórták, négy darab USB 3.0-s port, mini DisplayPort és dupla mini HDMI mellett fejhallgató jack aljzatra és Kensington zárra is futotta.

A Gigabyte az árat és a megjelenési dátumot egyelőre nem árulta el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés