Hirdetés

Játékos okosságokkal jelentkezik a Media-Tech

A Media-Tech az ünnepek közeledtével nagyon aktív lett, de a most bejelentett három termék csak a következő év januárjában lesz elérhető. Ettől persze nem dől össze a világ, így búslakodás helyett érdemes közelebbről megszemlélni őket. A JUDGE RF MT1505 jelzésű vezérlő egy vezeték nélküli gamepad, mely főleg a PlayStation 3-hoz mellékelt egységek dizájnját követi. A 2,4 GHz-es frekvencián kommunikáló, USB portra köthető termék a PC mellett a Sony új generációs konzoljához is jó, a megfelelő működés pedig 10 méteres hatótávon belül biztosított. Az energiát egy újratölthető akkumulátor biztosítja, a játékélményt pedig a vibrációs hatások fokozzák. A nyolcirányú digitális irányzék mellé nyolc darab akció- és két analóg gomb, valamint két analóg kar is került. Az ergonómikus kialakítású termék esetében a Windows 7, Vista és XP operációs rendszerekhez biztosít támogatást a gyártó.

Media-Tech JUDGE RF MT1505
Media-Tech JUDGE RF MT1505

A CORSAIR II MT1507 névre keresztelt versenyző már vezetékes kapcsolaton kommunikál a PC-vel és a PlayStation 3-mal. Az USB portra köthető, vibrációs funkcióval rendelkező terméken szintén megtalálható a nyolcirányú digitális pad és a két darab analóg kar, ám az akciógombok tekintetében ezúttal 12-re futotta a tervezőknek. A Media-Tech természetesen biztosítja a Windows 7, Vista és XP operációs rendszerekhez tartozó drivert, ám fontos megjegyezni, hogy a Sony konzoljával csak a digitális funkciók működnek.

Media-Tech CORSAIR II MT1507
Media-Tech CORSAIR II MT1507

A vállalat azokra a sportot kedvelő egyénekre is gondol, akik még a zenét sem vetik meg egy kiadós mozgás közben. Nekik készült a 3MOTION MT830 névre keresztelt multimédiás fejhallgató. Felmerülhet a kérdés, hogy mitől is multimédiás ez a termék. Nos a Media-Tech egy beépített MP3-lejátszóval kínálja az újdonságot. Az MP3, WAV és WMA fájlokat egy microSD kártyáról lehet lejátszani, melynek kapacitás maximum 16 GB lehet. A vezérlés mindössze három gombon keresztül történhet, tehát nem kell bonyolult funkciókra számítani. A termék lítium-ionos akkumulátora USB portról tölthető fel, ezután hozzávetőleg 5 órányi zenélésben részesülhet a felhasználó. A 36 grammos fejhallgató követi a fej formáját, így nem kell félni attól, hogy az intenzív mozgás közben leesik.

Media-Tech 3MOTION MT830
Media-Tech 3MOTION MT830

A Media-Tech a fentebb bemutatott újdonságok áráról még nem számolt be, de januárban minden kiderül. Természetesen a termékek Magyarországra is eljutnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés