Hirdetés

Játékos kiegészítők nem csak játékosoknak

A játékos társadalom figyelme újra a Logitech felé fordulhat, na meg a CM Storm felé is, hiszen mindkét gyártó elsősorban nekik szánt újdonságokkal jelentkezett, amelyekhez persze bárki hozzájuthat.

Az 5.1-es fejhallgatók a mai világban már nem számítanak nagy dolognak, mivel a Logitech G930 típusú megoldása 7.1-es térhangzást képes létrehozni. A Dolby Sorround technológiás készülék a kényelmes viselés érdekében vastag párnázást kapott, pántja pedig állítható. A számítógéphez szakadásmentes, vezeték nélküli kommunikációval kapcsolódik, ami nagyjából 13 méterig használható. Zajszűrős mikrofonnal is ellátták, ráadásul három programozható gombja (G-key) is van. A termék a hónap végétől lesz kapható 160 dolláros áron.

Logitech G930
Logitech G930

A második látványos kiegészítő a G510-es klaviatúra, ami egy monokróm GamePanel LCD kijelzővel is rendelkezik. Változtatható a háttérvilágítósa, a programozható gyorsbillentyűkből (G-key) pedig összesen 18-at találhatunk rajta. A normál és játék mód váltóval a Windows-gombot deaktiválhatjuk, aminek hála elkerülhető a játék közbeni véletlen kilépés. A G510 szeptembertől vásárolható majd meg 120 dolláros áron.

Logitech G510
Logitech G510

Végül a G700-at is érdemes megtekinteni. Az egér ugyancsak nem szenved hiányt a gombokból, hiszen nem kevesebb mint 13 programozható billentyű került rá. Lézer szenzoros, vezeték nélküli kialakítású, a beállítási profilok tárolására pedig a beépített memóriája használható fel. A Logitech egereknél megismert kétfunkciós görgővel látták el, ami a normál mód mellett a lendkerekes gördítésre is képes. A G700-as játékegér ajánlott fogyasztói ára 100 dollár, megjelenése pedig augusztus közepe vagy vége felé várható.

Logitech G700
Logitech G700

A Cooler Master gamer kiegészítőkkel foglalkozó cége, a CM Storm is egy egeret mutatott be. Az Inferno névre keresztelt fekete-piros terméket főleg az MMO játékokhoz ajánlják a tervezők. A termék nagy pontosságú, 4000 dpi-s lézer szenzorral van felszerelve, 1 ms-os válaszidővel dolgozik, 11 gombja közül pedig 9 programozható. Az egyes játékokhoz rendelet profilok, makrók, szkriptek tárolására 128 kB-os Seninel-X memória áll rendelkezésre. Az eszköz USB kábelének csatlakozója aranyozott borítású. A CM Storm Inferno már kapható 60 dolláros árcédula mellett.

CM Storm Inferno [+]
CM Storm Inferno [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés