Hirdetés

Játékos egér az OCZ ruhájában

Memóriamodulok, tápegységek, videokártyák és CPU-hűtők forgalmazása után újabb profillal gazdagodik az amerikai OCZ tárháza. A termékeivel zömében a játékfelhasználókat célzó vállalat kézenfekvő lépésként a játékosok által használt és kedvelt perifériák felé nyit, elsőként egy lézeres egérrel, az Equalizerrel.


Az OCZ Equalizer...

A hangzatos technológiákkal felruházott lézeres egér érzékenysége hat lépcsőben, 400-tól 2500 dpi-ig változtatható, akár játék közben is egy a görgetőgomb alatt elhelyezett módváltó kapcsolóval – ilyenkor a görgetőgomb színe is változik, jelezvén az éppen beállított üzemmódot. Az Equalizert összesen hat nyomógombbal látták el, ezek egyike az OCZ által saját, „innovatív fejlesztésnek” titulált „Triple Threat” gomb, mellyel egyszerre három lövést adhat le az FPS-játékos, mindemellett a gombnak munka közben is hasznát lehet venni.


...és az A4Tech X7

Az aranyozott végű USB dugasszal és vékony kábellel rendelkező OCZ Equalizer külsejét és funkcióit tekintve mindazonáltal ismerős lehet a PROHARDVER! olvasói számára: az Equalizer színét leszámítva lényegében szakasztott mása az A4Tech X7-es mutatóeszközeinek, ami legalábbis azt sejteti, hogy a két egér ugyanabból az alomból származik.

Az OCZ szemmel láthatólag már első próbálkozásaival igyekszik felébe kerekedni a perifériák piacán évek, sőt évtizedek óta jelenlévő konkurenseinek, a vállalat ugyanis hat év jótállást vállal az Equalizer egerekre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OCZ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés