Hirdetés

"iXtreme" teljesítmény

Az Acer érdekeltségébe tartozó Packard Bell felújítja asztali gépekből álló iXtreme szériáját, és hamarosan új modellekkel bővíti termékkínálatát. A konfigurációkat egy fényes fekete ház fogadja, melynek tetején egy kártyaolvasó terpeszkedik, az optikai meghajtókat kis ajtók védik. Az I/O panel két érdekes gombot is kapott. Az egyiket Photo Frame-nek nevezték el, ennek segítségével egy gombnyomással megjeleníthetők a winchesteren vagy csatlakoztatott memóriakártyán lévő fotók, így a monitor szinte digitális képkeretként működtethető. A másik a sokat mondó My BackUp névre hallgat, ezzel könnyen külső adattárolóra menthetjük a fontos információkat.

A Packard Bell iXtreme-ek belsejében Intel Core i7, Core Quad és AMD Phenom II X4 processzor is dolgozhat, amelyhez akár 12 GB-nyi DDR3 RAM is társítható. A merevlemezek összkapacitása 3 TB is lehet, de ha ez nem lenne elég, akkor az adatok lemezre írásához Blu-ray kombót is választhatunk. A készülék bőségesen el van látva csatlakozókkal, a tíz USB, 2 eSATA, 3 FireWire és a HDMI port minden igényt kielégít. Az új Packard Bellbe akár NVIDIA GeForce GTS 250 is választható, és felszerelhető DVB-T tunerrel vagy Wi-Fi modullal is. Talán nem meglepő, hogy egy komoly számítógéphez szoftverek is járnak. Az iXtreme modellek előtelepített Microsoft Windows Vista Home Premiummal érkeznek, de a vásárló megkaphatja hozzájuk a Norton Internet Security, az Adobe Photoshop Elements 6, a Nero 8 Essentials és a Microsoft Works 9 teljes verzióját is.

Az új gépek várhatóan még ebben a hónapban megérkeznek, a konfigurációk kezdőára minimum 599 font lesz, ez az összeg a választott kiegészítők függvényében természetesen tovább növekedhet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés