Hirdetés

Iwill dual lap a Pro266-hoz - régiófüggetlen?..

Nem sokkal a Supermicro után az Iwill is letette névjegyét a dual DDR-es arénában, azonban az ő belépője talán még jobban sikerült, mivel full DDR-es megoldással állt elő tegnap.

Amíg a Supermiki lapra ugye csupán SDRAM-okat pakolhatni, addig az Iwill (akiről hamarosan olyat mondunk hogy még!.. :) DVD266/266-R gond nélkül fogadja a VIA Pro266-os chipset-hez passzoló PC1600/2100-as modulokat.

Ráadásul ezek mellé a lapok mellé 2db, ugyan számunkra tök ismeretlenül hangzó TaiSol procihűtő is jár - bár Optilink holmi még ezekhez se, pedig szívesen kipróbálnánk végre, ha már az összes Iwill-es manual betegre magyarázza a dolgot..

A DVD266-os lapról már leírás is készült, az Iwill-lel mindig is jó viszonyt ápoló xbitlabs.com "tollából", akik a KA266-os ALi MAGiK 1-es Iwill lapocska esetén is a leggyorsabbak voltak, még október idusán..

Az alaplap, ha minden jól megy hozzánk is eljut rövidesen, mert az Iwill-el mi is törekszünk a jó viszony ápolására, minden PR managernek tudjuk a szülinapját, meg a nevenapját, és súlyos 10ezreket költünk Pick szalámira, mert az ott kuriózum, ma is elment egy DHL fuvar.. :)

Hirdetés