Hirdetés

Itt az új év első GeForce drivere

Megjelent az év első, WHQL minősítésű GeForce meghajtója, mely a Windows 7, Vista és XP operációs rendszereket támogatja. A 196.21-es verziójú drivert a GeForce 6, 7, 8, 9, valamint az Ion, és a 100, illetve a 200 szériás termékekkel rendelkező felhasználók telepíthetik, emellett az illesztőprogram tartalmazza az elérhető legfrissebb, 9.09.1112-es verziójú PhysX eszközillesztőt is.

Az új meghajtó főleg a hibajavításokra koncentrál, ám ezek mellett a rendszerprogramozók számos optimalizációt alkalmaztak a béta állapotú Adobe Flash Player 10.1 program esetében is. Ennek hatására az interneten fellelhető Flash animációk grafikus processzoron való lejátszása kevesebb kellemetlenséget fog okozni. Ez a funkció a G80 lapkára épülő vagy ennél régebbi termékeknél sajnos nem működik. Az NVIDIA javította a Risen játékban bekövetkező pillanatnyi akadásokat is, amelyek a Windows 7 és Vista, valamint kétmagos processzor esetén fordultak elő.

A meghajtó rengeteg új SLI profilt kapott, így a Battlefield: Bad Company 2, a City Bus Simulator, a Dirt 2, a Ferrari Virtual Race, a GREED: Black Border, a Mass Effect 2, a Mortal Online, a Ninja Blade, a Planet 51, a RUSE, a Serious Sam HD és a Wings of Prey című játékok mostantól kihasználják a több GPU-val szerelt rendszerek erejét is.

Az új meghajtó telepítése után várható változások pontos listáját az alábbi dokumentáció tartalmazza, míg az új eszközillesztő – a megfelelő adatokat megadva – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés