Hirdetés

Itt a Thermalte új üvegháza, a Core P3 TG Pro

A Core P3 TG továbbfejlesztett változata valamivel kényelmesebb szerelést és hatékonyabb szellőzést ígér.

Új számítógépházzal bővíti „kirakat-ház” kategóriáját a Thermaltake: a Core P3 TG Pro a korábbi P3 TG átalakított változata, amely ugyanúgy gyakorlatilag 360 fokos betekintést enged a PC belsejébe, de pár változtatásnak köszönhetően kicsit egyszerűbben szerelhető, jobb a szellőzése és már az USB 3.2 Gen2 interfészt is támogatja. Átdolgozták a lábakat is, a korábbi, oldalról benyúló megoldást egy kevésbé látványos, de stabilabb keret váltotta fel.


[+]

A gépház továbbra sem tartozik az apróságok közé, ezt az 535 x 268 x 500 mm-es méretek és a 12,5 kg-os nettó tömeg is bizonyítja. Elhelyezni továbbra is álló és fekvő pozícióban lehet, a grafikus kártyát pedig függőleges és vízszintes helyzetben tudja fogadni az átszerelhető PCI keretnek köszönhetően. Ez a fajta modularitás egyébként általánosságban is jellemző a TG Próra, hiszen elég jól szétbontható alkotóelemeire, ami sokat segít szerelés közben.


[+]

Belül természetesen bőven van hely mindennek, tehát a legnagyobb grafikus kártyák, tápegységek és CPU-hűtők beszerelése sem okozhat gondot – az utóbbi esetében pedig újdonság, hogy az előddel ellentétben itt rendelkezésre áll egy előlapra vagy a fedlapra szerelhető keret is, amivel szükség esetén egy második radiátort vagy egy sor ventilátort is elhelyezhetünk a rendszerben. Ezzel persze némileg csökkentjük a maximális beépíthető VGA hosszát, 450 mm-ről 330 mm-re.


[+]

Az adattárolókat illetően két 3,5”-es vagy három 2,5”-es egységben érdemes gondolkodni, ha ez nem elég, akkor egy külön kerettel további két 3,5”-es vagy két 2,5”-es meghajtót adhatunk a készlethez.

Előzmények

Hirdetés