Hirdetés

Ismét van grafikus meghajtó a Kaby Lake-G-hez

Az Intel a Hades Canyon NUC-hoz tervezte a friss, 21.10.03.11-es, WHQL aláírású csomagot.

Az év elején írtunk arról, hogy újra lesz hivatalos grafikus meghajtó a Kaby Lake-G-hez. Az említett hardver gyártását az Intel még 2019-ben leállította, ugyanakkor a termék bemutatásakor megígérték, hogy 5 évig úgynevezett "day 0" terméktámogatást kínálnak majd, amelyet egyértelműen nem teljesítettek. Ez főleg azoknak lehetett fájó, akik Hades Canyon nevű, kifejezetten játékosoknak szánt NUC-ra neveztek be. Közel van ugyanakkor az Intel, keményvonalas játékosokat célzó, Arc márkanév mögé bújó sorozata, amely kapcsán egyáltalán nem lenne kellemes a cégnek, ha ennek megjelenésekor arról írja a sajtó, hogy az érintet célpiacnak korábban tett ígéreteiket sehogy sem tartották be. Talán ennek is köszönhető, hogy újra van hivatalos grafikus meghajtó a Kaby Lake-G-hez.

A friss csomag elsődlegesen a NUC8i7HNK és NUC8i7HVK gépekhez való, de alapvetően telepíthető akármilyen PC-re, amelyben a fentebb említett hardver dolgozik.

Az Intel továbbra is az AMD egyik báziscsomagját tervezi át. Jelen esetben a 21.10.03.11-est, amely valamivel újabb, mint a Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 21.5.2, de régebbi, mint a 21.6.1.

A friss meghajtó a 30.0.100.9864-es verziójú, IGP-hez kiadott csomaggal lett tesztelve, előbb ezt kell telepíteni, majd ezután az Intel, 64 bites Windows 10-hez való, 21.10.03.11-es Radeon Software kiadását, amely az alábbi oldalon érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés