Hirdetés

Hot swapes, teljes értékű iRocks klaviatúra, bőven 100 dollár alatt

A cég szivacsokkal kitömött megoldása a konzumer szegmens legtöbb manapság kívánatos részletét egyesíti egy megfizethető eszközben.

Az iRocks még a múlt hónapban mutatta be a K74M típusjelű, feketében vagy fehérben választható mechanikus billentyűzetét, ami azért lehet érdekes, mert mérsékelt, nettó 75 dolláros ára van, rendelkezik numerikus paddal, nincs túldizájnolva, dedikált médiavezérlőkkel, továbbá egy szabadon programozható tárcsával és gyorscserés foglalatokkal jön, amelyekbe 3 vagy 5 tűs switch-eket egyaránt rakhatunk.


[+]

Az 1,8 méter hosszúságú, leválasztható USB Type-C/Type-A kábellel szállított, US ANSI kiosztású periféria lebegőgombos kivitelt kapott, és készülékháza két rétegnyi csillapítást rejt, amik közül az egyik a nyomtatott áramköri lap, valamint a (fém) plate közé ékelődik be, a másik pedig a burkolat aljában nyert elhelyezést. A visszafogott fehér, ellenben többeffektes háttérvilágítással ellátott, alumínium fedőlapos tasztatúra halk/taktilis Gateron Brown kapcsolóin kettős fröccsöntéssel készített PBT kupakok ülnek meg, és a stabilizátorait némi kenésben részesítették a gépelési zajt finomítandó.


[+]

A kihajtható lábpároknak köszönhetően a dőlésszöget három szinten adhatjuk meg (0, 6, továbbá 8 fok), és a csúszásgátló gumitappancsokból az említett lábakra is jutott. A termék szoftverét letöltve egyebek mellett makrózhatunk, és machinálásunk eredményét természetesen elmenthetjük az NKRO-s, mérlegen 910 grammot nyomó apparátus fedélzeti memóriájába.


[+]

Előzmények

Hirdetés