Hirdetés

Megszellőztette a Bosszúállókkal csomagolt processzorait az Intel

A Marvel's Avengers Collector's Edition megoldásokról egyelőre nem derült ki, hogy jár-e hozzájuk az érkező játék.

Az Intel hivatalosan is megszellőztette a Twitteren, hogy jönnek a Bosszúállókkal becsomagolt processzorai, amelyekről nemrég már írtunk egy hírt. A vállalat szerint az új dobozokat Tristan Eaton alkotásai alapján tervezték, és kinézetre egyébként tényleg elég szépek.

Az viszont nem derült ki, hogy a szeptemberben érkező Marvel's Avengers című játék része-e a csomagnak. Az Intel csak a dobozról beszélt, mint egyfajta ereklye, de hivatalosan nem erősítették meg, hogy a vásárlók hozzájutnak-e ingyenesen az érintett játékhoz, esetleg kapnak valami extra tartalmat. Arról vannak pletykák, hogy egyes Intel processzorokkal a felhasználók beállíthatják a hősök, régi képregényekből származó kinézeteit, de ez az információ sincs megerősítve.

Annyit ugyanakkor megtudtunk, hogy az Intel segített elkészíteni a Marvel's Avengers alkotás PC-s portját, és a játék kódjában Intel grafikus vezérlőknek kedvező, optimalizálással kapcsolatos döntéseket hoztak, illetve a DirectX 12-es leképezőnek köszönhetően a sok maggal rendelkező processzorok is hatékonyan kihasználhatók. Érdekes azonban, hogy a grafikai effektek egy része az AMD-től és az NVIDIA-tól származik. Utóbbi vállalat a HBAO+-t adta hozzá a maga részéről, míg a vörös oldal a TressFX-et, valamint a FidelityFX CAS, SPD és SSSR eljárásokat. Mindezek mellett való igaz, hogy a játék grafikája extrém mértékben skálázható lesz, így még a gyengébb IGP-knek sem jelent majd gondot a futtatása.

Nem kizárt egyébként, hogy az Intel készül majd egy promócióval a szóban forgó alkotás megjelenésére, ezeket ugyanis utólag is lehet intézni, elvégre csak a kereskedőpartnerek felé kell biztosítani kuponokat, amelyeket a kiválasztott processzorok mellé lehet majd adni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés