Hirdetés

Kicsit árulkodott az új GeForce-okról az Inno3D

A pekingi rendezvényen elhangzott, hogy az idei esztendő második felében jönnek. Természetesen a cég készül rá.

A PConline nemrég beszámolt arról, hogy az Inno3D és az NVIDIA Pekingben tartott egy rendezvényt, ahol az előbbi cég felvázolta a terveit is, ami nem csak VGA-król fog szólni. Ettől függetlenül a Yingzhong termékmenedzsere kijelentette, hogy készülnek az új generációs GeForce-okra, amelyek az idei év második felében elérhetők lesznek. Ennél pontosabb dátum nincs, de az szintén kiderült, hogy már készülnek a startra, méghozzá egy teljesen új, AIO vízhűtővel, amely majd valamelyik friss, iChill sorozatú VGA-t fogja megfelelő hőmérsékleten tartani.


(forrás: PConline) [+]

A Yingzhong egyébként itthon valószínűleg egyáltalán nem ismert, annyit kell tudni róluk, hogy egy alternatív márkanévről van szó, amely csak a keleti piacokra kínál grafikus kártyákat, de az anyacégük – az Inno3D-hez hasonlóan – a PC Partner.


(forrás: PConline) [+]

A vállalat új vizekre is evez, így memóriákat, illetve SSD-ket is fognak kínálni a már ismert iChill sorozaton belül. Ezekről se lehet nagyon sokat tudni jelenleg, de az tisztán látszik, hogy a memóriamodulokról nem maradt le a trendi RGB LED.


(forrás: PConline) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés