Hirdetés

Megjött az Inno3D első, kábelt rejtő GeForce RTX VGA-ja

Az NVIDIA AD104-es GPU-jával szerelt grafikus vezérlő sikkesnek mondható, és visszhangzó beltérrel megáldott számítógépház sem kell hozzá.

Az Inno3D portfóliójában megjelent egy Ada Lovelace architektúrás videokártya, ami amellett, hogy fehér/szürke színkombinációban kelleti magát, igyekszik elrejteni szem elől a 6+2 tűs PCI Express tápdugaszt, illetve az ahhoz tartozó kábelt.


[+]

A június végén már megvillantott, GeForce RTX 4070 Twin X2 OC White névre keresztelt modell ízléses burkolattal fedett, kétventilátoros hűtése természetesen támogatja a félpasszív működést, és 250 mm-es hosszához 118 mm-es magasság, illetve 42 mm-es vastagság párosul. Az 5888 CUDA maggal érkező VGA GPU Boost frekvenciája a referencia 2480 helyett 2505 MHz-re konfigurálták, ámahogy az szinte minden alkalommal lenni szokott, a 12 GB-nyi GDDR6X VRAM 21 GHz-es effektív órajlét érintetlenül hagyták.


[+]

Ahogy azt korábbi cikkünkben már taglaltuk, az energiaellátásért felelős csatlakozó a nyomtatott áramköri lap túloldalára, a légrésekkel perforált (fém) hátlapi takarólemez alá került, és a bordázatba süllyesztett interfészt elszállásoló bemélyedés nagyját egy kivehető elem fedi el.


[+]

A három DisplayPort 1.4a konnektorral, valamint egy HDMI 2.1a kimenettel ellátott típushoz fehér kábeltoldat jár grátiszba, így a színkoordinációra figyelőknek egy gonddal kevesebb nyomhatja a vállát. A termék ajánlott fogyasztói árát nem közölte a cég.

Előzmények

Hirdetés